El truck

El-truck til en bred vifte af opgaver

En el-truck kan bruges i mange henseender, og hos Robbins Gaffeltruck A/S sælger vi forskellige typer af el truck med både 3 og 4 hjul, og som alle har hver deres specielle funktioner. En el truck kan ofte bruges både indendørs og udendørs og er god til alt fra af- og pålæsning til transport af elementer. Vores forskellige el-trucks har forskellige kapacitet, hvilket betyder at de kan klare en forskellig belastning, og derfor er de hver især velegnet til konkrete opgaver. Vi har stor erfaring med el trucks, og vi tilbyder derfor professionel rådgivning og vejledning.

Hvilken el-truck skal du vælge?

Som fagpersoner, ved vi meget om, hvilke funktioner der kan være nødvendige for den enkelte kunde, når det kommer til el-trucks. Der er mange tekniske elementer og specialiserede komponenter, som bør overvejes, og som det kan kræve professionel hjælp til at kende, hvorfor vi gerne sætter os med den enkelte kunde og finde dennes behov og ønsker for på den måde at finde det helt rette produkt.

Service og sikkerhedseftersyn hos os

God komfort, lang holdbarhed og optimal funktionalitet kommer ikke af sig selv, og når man køber en el-truck, er det nødvendigt og huske, at det er både lovpligtigt og økonomisk smart at få foretaget sikkerhedseftersyn og servicering af trucken hos en autorisret servicemontør. Hos Robbins Gaffeltruck kan vi hjælpe med dette, og fagligheden blandt vores medarbejdere gør det muligt for os, på vores eget værksted, at lave kvalitetsfyldte gennemgange af el maskinerne.

Vi glæder os til at høre fra dig!

På telefon 46 18 19 20 eller på mail bo@gaffel-trucks.dk kan du kontakte vores kyndige personale og få hjælp til at finde en el-truck, som passer til dine behov. Vi har adresse i Havdrup og hjælper både i lokalområdet omkring Køge og Roskilde men kører også på hele Sjælland.